Zoek je een hovenier in Alkmaar?

Wij brengen u snel in contact met een hovenier die werkzaam is in Alkmaar

Een tuinontwerp in Alkmaar

Als hovenier in Alkmaar kunnen wij u helpen als u uw huidige tuin wilt veranderen of als u een nieuwe tuin gaat aanleggen. Samen met u bedenken we een tuinontwerp dat precies past bij uw specifieke wensen en behoeften. Wilt u bijvoorbeeld een zonneterras? Of juist een schaduwhoekje? Een bloementuin? Of juist een strakke afwerking? Wij helpen u om de juiste keuzes te maken, zodat u in de toekomst optimaal kunt genieten. Voor het maken van een tuinontwerp staan wij in de regio Alkmaar altijd klaar!

Tuinontwerp op maat

De vakmannen die als hovenier werkzaam zijn bij ons bedrijf, hebben stuk voor stuk veel ervaring met het ontwerpen en aanleggen van tuinen en kunnen u dan ook uitstekend van dienst zijn bij het maken van een tuinontwerp. Wanneer u in Alkmaar of in de omgeving van Alkmaar een afspraak met ons maakt, komen we naar u toe om uw specifieke woonsituatie te bekijken. Aan de hand van wat we zien bespreken we met u de verschillende mogelijkheden voor een tuinontwerp. Uiteraard is dit ontwerp geheel gebaseerd op uw wensen! Wanneer u niet precies onder woorden kunt brengen wat u precies wilt, bekijken we samen bijvoorbeeld een aantal tuinbladen. Hierin kunt u een aantal afbeeldingen selecteren waarvan de sfeer u aanspreekt. Aan de hand hiervan laten wij dan onze creativiteit los om voor u een passend tuinontwerp te maken.

In Alkmaar bent u bij ons aan het juiste adres voor een tuinontwerp op maat. Woont u in Alkmaar of in de omgeving van Alkmaar en wilt u dat wij een tuinontwerp voor u maken? Neemt u dan contact met ons op.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Alkmaar en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Alkmaar bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606