Hovenier nodig in Alkmaar?

Een tuinontwerp in Alkmaar

Als hovenier in Alkmaar kunnen wij u helpen als u uw huidige tuin wilt veranderen of als u een nieuwe tuin gaat aanleggen. Samen met u bedenken we een tuinontwerp dat precies past bij uw specifieke wensen en behoeften. Wilt u bijvoorbeeld een zonneterras? Of juist een schaduwhoekje? Een bloementuin? Of juist een strakke afwerking? Wij helpen u om de juiste keuzes te maken, zodat u in de toekomst optimaal kunt genieten. Voor het maken van een tuinontwerp staan wij in de regio Alkmaar altijd klaar!

Tuinontwerp op maat

De vakmannen die als hovenier werkzaam zijn bij ons bedrijf, hebben stuk voor stuk veel ervaring met het ontwerpen en aanleggen van tuinen en kunnen u dan ook uitstekend van dienst zijn bij het maken van een tuinontwerp. Wanneer u in Alkmaar of in de omgeving van Alkmaar een afspraak met ons maakt, komen we naar u toe om uw specifieke woonsituatie te bekijken. Aan de hand van wat we zien bespreken we met u de verschillende mogelijkheden voor een tuinontwerp. Uiteraard is dit ontwerp geheel gebaseerd op uw wensen! Wanneer u niet precies onder woorden kunt brengen wat u precies wilt, bekijken we samen bijvoorbeeld een aantal tuinbladen. Hierin kunt u een aantal afbeeldingen selecteren waarvan de sfeer u aanspreekt. Aan de hand hiervan laten wij dan onze creativiteit los om voor u een passend tuinontwerp te maken.

In Alkmaar bent u bij ons aan het juiste adres voor een tuinontwerp op maat. Woont u in Alkmaar of in de omgeving van Alkmaar en wilt u dat wij een tuinontwerp voor u maken? Neemt u dan contact met ons op.

Ons werkgebied

Haarlem, Amsterdam, IJmuiden, Purmerend, Zaandam, Alkmaar, Castricum, Heerhugowaard, Egmond, Bergen en Hoorn.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Diensten

  • Snoeien
  • Bestrating
  • Aanleg vijvers
  • Aanleg pergola's
  • Verzorging planten

Werkgebied

Haarlem, Amsterdam, IJmuiden, Purmerend, Zaandam, Alkmaar, Castricum, Heerhugowaard, Egmond, Bergen en Hoorn.

Hoofdvestiging