Zoek je een hovenier in Alkmaar?

Wij brengen u snel in contact met een hovenier die werkzaam is in Alkmaar

Een tuinontwerp in Alkmaar

Als hovenier in Alkmaar kunnen wij u helpen als u uw huidige tuin wilt veranderen of als u een nieuwe tuin gaat aanleggen. Samen met u bedenken we een tuinontwerp dat precies past bij uw specifieke wensen en behoeften. Wilt u bijvoorbeeld een zonneterras? Of juist een schaduwhoekje? Een bloementuin? Of juist een strakke afwerking? Wij helpen u om de juiste keuzes te maken, zodat u in de toekomst optimaal kunt genieten. Voor het maken van een tuinontwerp staan wij in de regio Alkmaar altijd klaar!

Tuinontwerp op maat

De vakmannen die als hovenier werkzaam zijn bij ons bedrijf, hebben stuk voor stuk veel ervaring met het ontwerpen en aanleggen van tuinen en kunnen u dan ook uitstekend van dienst zijn bij het maken van een tuinontwerp. Wanneer u in Alkmaar of in de omgeving van Alkmaar een afspraak met ons maakt, komen we naar u toe om uw specifieke woonsituatie te bekijken. Aan de hand van wat we zien bespreken we met u de verschillende mogelijkheden voor een tuinontwerp. Uiteraard is dit ontwerp geheel gebaseerd op uw wensen! Wanneer u niet precies onder woorden kunt brengen wat u precies wilt, bekijken we samen bijvoorbeeld een aantal tuinbladen. Hierin kunt u een aantal afbeeldingen selecteren waarvan de sfeer u aanspreekt. Aan de hand hiervan laten wij dan onze creativiteit los om voor u een passend tuinontwerp te maken.

In Alkmaar bent u bij ons aan het juiste adres voor een tuinontwerp op maat. Woont u in Alkmaar of in de omgeving van Alkmaar en wilt u dat wij een tuinontwerp voor u maken? Neemt u dan contact met ons op.

Service

Ons servicecenter helpt u op 7 dagen per week met advies, het vinden van de juiste vakman of informatie. Door de week van 8.30 – 17.00, op zaterdag van 9.00-16.00 en op zondag van 10.00-16.00 uur staan wij paraat om u kosteloos en geheel vrijblijvend te helpen met uw klus of wens.

Matchmaker

Onze medewerkers zoeken op basis van uw wens naar de daarvoor beschikbare vakmannen in uw regio. Wij helpen met advies, informatie en het tot stand brengen van het contact met de vakman op meerdere manieren. U maakt vervolgens zelf de afspraak met de vakman.

Werkgebied

De vakmannen zijn werkzaam in de stad, en in de regio. Dit betekent niet altijd dat men gevestigd is in de plaats.

Informeer vooraf bij de vakman over eventuele voorrijdkosten. U bent op voorhand geen kosten kwijt.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Over Allfree

Allfree BV is exploitant van deze en meerdere vergelijkbare websites.
Wij voorzien op deze wijze al ruim 20 jaar professionals van werk in heel Nederland.
De informatie op de website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen onze uiterste best om de inhoud van deze website zorgvuldig bij te houden. Mochten er fouten op staan dan verzoeken wij u deze vriendelijk door te geven op info@allfree.nl, u kunt ook gratis bellen met ons servicecenter via 0800-Allfree (2553733)

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals onder vele beroepsgroepen. Onze servicecenter medewerkers zoeken voor u naar de dichtstbijzijnde beschikbare professional die ook daadwerkelijk de klus uit kan & wil voeren die u heeft. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak.
Ook voor een hovenier die werkzaam is in Alkmaar bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
info@allfree.nl
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606