Teamfoto Hoveniersbedrijf De Populier
Werkzaam in Alkmaar, hoofdvestiging Heerhugowaard

Schutting plaatsen Alkmaar

Een tuin komt pas tot zijn recht met een goede tuinafscheiding. Kwaliteit tegen een scherpe prijs vindt u bij Hoveniersbedrijf De Populier, uw expert in schuttingen en tuinafscheidingen. We staan u bij vanaf het initiële ontwerp tot de vakkundige plaatsing van de schutting.

Wij streven ernaar om aan al uw wensen te voldoen en daarom gaan we graag met u in gesprek om uw ideale schutting te realiseren. Neem contact met ons op via 072 879 6015 om de mogelijkheden te bespreken. Wilt u weten wat het laten plaatsen van een schutting gaat kosten? Vraag dan snel een offerte aan via ons offerteformulier. Waarom zou u ervoor kiezen om een schutting te laten plaatsen door Hoveniersbedrijf De Populier in Alkmaar en de omliggende gebieden?

Het plaatsen van een schutting

Waarom is Hoveniersbedrijf De Populier de ideale optie voor uw schutting in Alkmaar en omgeving?

 • Uw schutting wordt professioneel geplaatst, zodat deze perfect waterpas staat, zowel horizontaal als verticaal
 • Palen kunnen optioneel van beton worden voorzien
 • Een divers assortiment dat perfect past bij uw individuele smaak
 • Een bijpassende poort is altijd mogelijk
 • Een superieure kwaliteit in Alkmaar en omgeving

Houten schutting laten plaatsen Alkmaar

Zoekt u een betrouwbare onderneming die voor een aantrekkelijke prijs een houten schutting kan installeren in Alkmaar en nabije regio? Bij Hoveniersbedrijf De Populier staat uw schutting op de juiste plek! Wij streven naar een efficiënte service en een superieure kwaliteit.

Bij het plaatsen van een schutting in Alkmaar wordt de bodemconditie zorgvuldig gecontroleerd door ons team. Een stabiele ondergrond zorgt ervoor dat uw schutting solide blijft staan en u langer van uw prachtige tuin kunt genieten. Onze unieke benadering bestaat uit het gebruik van hoogwaardige materialen die zorgen voor een aantrekkelijke uitstraling van de schuttingen. Daarnaast biedt Hoveniersbedrijf De Populier een persoonlijke ontwerpservice, waarbij we intensief samenwerken met onze klanten om schuttingen te creëren die naadloos passen bij hun stijl en de kenmerken van hun tuin.

Waarom zou u moeten overwegen een houten schutting te nemen voor uw tuin? Dankzij het ruime assortiment aan houten schuttingen bij Hoveniersbedrijf De Populier is er altijd een passende keuze voor uw tuin. Wat voor schutting u ook selecteert, de verschillende tuinafscheidingen van Hoveniersbedrijf De Populier zijn altijd in lijn met uw voorkeur!

Waarom een houten schutting de juiste keuze is

Een houten schutting wordt vaak gekozen vanwege de vele voordelen die het biedt. Ontdek de voordelen van een houten schutting in Alkmaar:

 • Geluidsisolatie:
  Een houten schutting heeft natuurlijke geluiddempende eigenschappen, waardoor het geluidshinder van buitenaf kan verminderen.
 • Aanpasbaarheid:
  Houten schuttingen zijn flexibel en kunnen gemakkelijk aangepast en op maat gemaakt worden volgens uw wensen of tuinontwerpen, ze kunnen ook in diverse kleuren geschilderd of gebeitst worden.
 • Kosten-efficiënt:
  Vergeleken met andere materialen als metaal of vinyl, kan een houten schutting een kosten-efficiënte keuze zijn, vooral wanneer lokale of minder dure houtsoorten worden gebruikt.

Populaire houten schuttingen in Alkmaar

Bij het kiezen van de passende houten schutting zult u merken dat er een grote diversiteit aan houtsoorten is met elk hun eigen voordelen en uitstraling. Hoveniersbedrijf De Populier denkt graag met u mee bij het selecteren van uw nieuwe schutting. Vaak geplaatste schuttingen in Alkmaar en de omliggende gebieden zijn onder andere:

Vuren schutting

Vanwege de populariteit en diversiteit wordt vurenhout vaak gebruikt bij het maken van schuttingen. Met de flexibiliteit van vuren is het ideaal voor bewerking, waardoor het perfect is voor het vervaardigen van op maat gemaakte houten schuttingen. De diversiteit aan nerven en noesten zorgt voor een natuurlijke uitstraling in uw tuin.

Grenen schutting

Hoewel het kan lijken op een vurenhouten schutting, heeft een grenen schutting toch zijn eigen onderscheidende kenmerken. Het hout, met extra noesten en een diepe kleur, geeft de tuin een relaxte uitstraling. Met de grenen schuttingen en palen oogt de tuin natuurlijk en geeft het een relaxte sfeer.

Nobifix schutting

De Nobifix schuttingen zijn momenteel erg in trek. Ze komen van Europees naaldhout en door de slimme bewerking krijgt dit hout een levensduur van minimaal 25 jaar. Het aantrekkelijke van een Nobifix schutting is dat deze onderhoudsvrij is, op milieuvriendelijke wijze wordt geproduceerd en daarnaast voordeliger is dan echt hardhout.

Douglas schutting

Douglas hout komt van de Douglasspar en valt op door de gele tot roodachtige kleur. Deze combinatie van kleuren zorgt voor een warme en aangename sfeer in de tuin. De fantastische eigenschappen zorgen ervoor dat een Douglas schutting gegarandeerd 10 tot 15 jaar meegaat.

Hoveniersbedrijf De Populier plaatst schuttingen in Alkmaar en omgeving

Zoekt u een deskundige voor het plaatsen van een nieuwe schutting in Alkmaar? Een schutting laten plaatsen in Alkmaar, kunt u het beste overlaten aan Hoveniersbedrijf De Populier. Leg uw vragen voor aan één van onze teamleden 072 879 6015 of vraag om een prijsopgave.

Dankzij onze ervaren hoveniers, hun vakmanschap en toewijding, hebben we al vele inwoners in Alkmaar en omliggende gebieden gelukkig kunnen maken met hoogwaardige schuttingen. Bij ons kunt u rekenen op een schutting die perfect past bij uw wensen. Laat ons u helpen! Trek aan het juiste eind om uw buitenruimte te vernieuwen met een prachtige, op maat gemaakte schutting die naadloos aansluit bij uw persoonlijke smaak.

Veel gestelde vragen over schuttingen plaatsen

Ontdek de antwoorden op veelvoorkomende vragen over het plaatsen van schuttingen, zodat u goed voorbereid bent op uw tuinproject. Ontdek alle belangrijke stappen, benodigdheden en kosten voor het plaatsen van schuttingen met behulp van onze antwoorden op veelgestelde vragen. Kom meer te weten over het proces van schuttingen plaatsen door onze antwoorden op veelgestelde vragen te bestuderen, zodat u met vertrouwen aan uw project kunt starten.

Welke kosten zijn verbonden aan het plaatsen van een schutting?

Wat het kost om een schutting te laten plaatsen wordt bepaald door diverse aspecten, zoals het type materiaal van de schutting, de lengte van de schutting die geplaatst moet worden en de complexiteit van de installatie. Het is verstandig om een offerte aan te vragen bij een tuinspecialist, zodat je een nauwkeurige indruk krijgt van de mogelijke kosten voor je eigen situatie.

Wie kan mijn schutting plaatsen?

Voor het bouwen van een omheining kunt u hoveniers, gespecialiseerde schuttingbedrijven, of algemene klusbedrijven benaderen, die bekwaam zijn in zowel installatie als materiaalkeuze. Vergeet niet om aandacht te besteden aan hun ervaring en eerdere projecten voor het optimale resultaat in uw tuin.

Wat zijn de voorschriften betreffende de hoogte van een schutting op eigen terrein?

De hoogte van een schutting, muur of hek naast en achter een woning is vaak beperkt tot 2 meter, terwijl voor de voorkant van het huis meestal een maximale hoogte van 1 meter geldt. In de regel is er geen strikte limiet voor de hoogte van bomen en heggen.

Heb ik de goedkeuring van mijn buren nodig om een hek te bouwen?

In theorie is het mogelijk om een schutting te plaatsen zonder toestemming van uw buren, mits deze op uw eigen terrein staat en de maximale hoogte niet overschrijdt. Het blijft echter verstandig om een open gesprek te voeren met uw buren wanneer u een hek wilt plaatsen, om zo problemen te voorkomen.


Hoveniersbedrijf De Populier staat voor u klaar in Alkmaar
Over ons

Bent u op zoek naar een vernieuwde tuinervaring? Kampt uw tuin met achterstallig onderhoud? Of wilt u wellicht uw terras een frisse nieuwe uitstraling geven? Al ruim 25 jaar lang verzorgen wij... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 072 879 6015

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Gratis offerte voor houten schutting plaatsen?

Over Hoveniersbedrijf De Populier

Bent u op zoek naar een vernieuwde tuinervaring? Kampt uw tuin met achterstallig onderhoud? Of wilt u wellicht uw terras een frisse nieuwe uitstraling geven? Al ruim 25 jaar lang verzorgen wij met passie de aanleg en het onderhoud van diverse tuinen. Van bescheiden tot uitgestrekt, van eenvoudig tot weelderig exclusief. Onze expertise wordt gevoed door hoogwaardige materialen van gerenommeerde merken, waardoor wij u de garantie bieden op langdurig zorgeloos tuinplezier. Neem vandaag nog vrijblijvend contact op voor meer informatie!


Bouwgarant,VCA,Tuinkeur,Keurmerk Kwaliteitsvakman,VGO-keur,KOMO,Erkend leerbedrijf,Kiwa Groenkeur,BRL Groenvoorziening,Keurmerk ConsuBeter,Keurhout,NaturePlus