Hovenier nodig in Alkmaar?

Besteed tuinonderhoud uit in Alkmaar

Het tuinonderhoud dat uw tuin nodig heeft, is uiteraard afhankelijk van het soort tuin dat u heeft. Een tuin die vrijwel helemaal bestaat uit een terras, heeft logischerwijs minder onderhoud nodig dan een bloementuin. Goed onderhoud is belangrijk, zo gaan uw bloemen en planten langer mee en kunt u er langer van genieten. Wanneer u zelf geen tijd heeft om tuinonderhoud uit te voeren, of wanneer u niet precies weet welk onderhoud uw tuin nodig heeft, kan een hoveniersbedrijf uw tuinonderhoud voor zijn rekening nemen. Onze hoveniers bieden u kwalitatief goed tuinonderhoud.

Een contract voor tuinonderhoud

Als u woont in Alkmaar of in de omgeving van Alkmaar, kunt u al uw tuinwerkzaamheden aan ons overlaten. Wij bieden u hiervoor een onderhoudsabonnement. Dit abonnement houdt in dat wij op reguliere basis bij u langs komen om tuinonderhoud uit te voeren. Wij zorgen ervoor dat uw tuin altijd in perfecte staat is! Als u zelf in staat bent om klein tuinonderhoud zelf uit te voeren, kunt u er ook voor kiezen om ons eenmaal of enkele keren per jaar langs te laten komen. Wij maken bijvoorbeeld uw tuin winterklaar of verzorgen uw tuin tijdens uw vakantie.

Voor tuinonderhoud bent u in Alkmaar bij ons bedrijf aan het juiste adres. Onze hoveniers hebben veel ervaring en weten precies welke zorg uw tuin nodig heeft. Wij kunnen uw tuinonderhoud dan ook perfect voor u uitvoeren! Wilt u een afspraak maken voor tuinonderhoud in Alkmaar? Neemt u dan contact met ons op.

Ons werkgebied

Haarlem, Amsterdam, IJmuiden, Purmerend, Zaandam, Alkmaar, Castricum, Heerhugowaard, Egmond, Bergen en Hoorn.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Diensten

  • Snoeien
  • Bestrating
  • Aanleg vijvers
  • Aanleg pergola's
  • Verzorging planten

Werkgebied

Haarlem, Amsterdam, IJmuiden, Purmerend, Zaandam, Alkmaar, Castricum, Heerhugowaard, Egmond, Bergen en Hoorn.

Hoofdvestiging