Zoek je een hovenier in Alkmaar?

Wij brengen u snel in contact met een hovenier die werkzaam is in Alkmaar

Besteed tuinonderhoud uit in Alkmaar

Het tuinonderhoud dat uw tuin nodig heeft, is uiteraard afhankelijk van het soort tuin dat u heeft. Een tuin die vrijwel helemaal bestaat uit een terras, heeft logischerwijs minder onderhoud nodig dan een bloementuin. Goed onderhoud is belangrijk, zo gaan uw bloemen en planten langer mee en kunt u er langer van genieten. Wanneer u zelf geen tijd heeft om tuinonderhoud uit te voeren, of wanneer u niet precies weet welk onderhoud uw tuin nodig heeft, kan een hoveniersbedrijf uw tuinonderhoud voor zijn rekening nemen. Onze hoveniers bieden u kwalitatief goed tuinonderhoud.

Een contract voor tuinonderhoud

Als u woont in Alkmaar of in de omgeving van Alkmaar, kunt u al uw tuinwerkzaamheden aan ons overlaten. Wij bieden u hiervoor een onderhoudsabonnement. Dit abonnement houdt in dat wij op reguliere basis bij u langs komen om tuinonderhoud uit te voeren. Wij zorgen ervoor dat uw tuin altijd in perfecte staat is! Als u zelf in staat bent om klein tuinonderhoud zelf uit te voeren, kunt u er ook voor kiezen om ons eenmaal of enkele keren per jaar langs te laten komen. Wij maken bijvoorbeeld uw tuin winterklaar of verzorgen uw tuin tijdens uw vakantie.

Voor tuinonderhoud bent u in Alkmaar bij ons bedrijf aan het juiste adres. Onze hoveniers hebben veel ervaring en weten precies welke zorg uw tuin nodig heeft. Wij kunnen uw tuinonderhoud dan ook perfect voor u uitvoeren! Wilt u een afspraak maken voor tuinonderhoud in Alkmaar? Neemt u dan contact met ons op.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Alkmaar en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Alkmaar bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606