Zoek je een hovenier in Alkmaar?

Wij brengen u snel in contact met een hovenier die werkzaam is in Alkmaar

Besteed tuinonderhoud uit in Alkmaar

Het tuinonderhoud dat uw tuin nodig heeft, is uiteraard afhankelijk van het soort tuin dat u heeft. Een tuin die vrijwel helemaal bestaat uit een terras, heeft logischerwijs minder onderhoud nodig dan een bloementuin. Goed onderhoud is belangrijk, zo gaan uw bloemen en planten langer mee en kunt u er langer van genieten. Wanneer u zelf geen tijd heeft om tuinonderhoud uit te voeren, of wanneer u niet precies weet welk onderhoud uw tuin nodig heeft, kan een hoveniersbedrijf uw tuinonderhoud voor zijn rekening nemen. Onze hoveniers bieden u kwalitatief goed tuinonderhoud.

Een contract voor tuinonderhoud

Als u woont in Alkmaar of in de omgeving van Alkmaar, kunt u al uw tuinwerkzaamheden aan ons overlaten. Wij bieden u hiervoor een onderhoudsabonnement. Dit abonnement houdt in dat wij op reguliere basis bij u langs komen om tuinonderhoud uit te voeren. Wij zorgen ervoor dat uw tuin altijd in perfecte staat is! Als u zelf in staat bent om klein tuinonderhoud zelf uit te voeren, kunt u er ook voor kiezen om ons eenmaal of enkele keren per jaar langs te laten komen. Wij maken bijvoorbeeld uw tuin winterklaar of verzorgen uw tuin tijdens uw vakantie.

Voor tuinonderhoud bent u in Alkmaar bij ons bedrijf aan het juiste adres. Onze hoveniers hebben veel ervaring en weten precies welke zorg uw tuin nodig heeft. Wij kunnen uw tuinonderhoud dan ook perfect voor u uitvoeren! Wilt u een afspraak maken voor tuinonderhoud in Alkmaar? Neemt u dan contact met ons op.

Service

Ons servicecenter helpt u op 7 dagen per week met advies, het vinden van de juiste vakman of informatie. Door de week van 8.30 – 17.00, op zaterdag van 9.00-16.00 en op zondag van 10.00-16.00 uur staan wij paraat om u kosteloos en geheel vrijblijvend te helpen met uw klus of wens.

Matchmaker

Onze medewerkers zoeken op basis van uw wens naar de daarvoor beschikbare vakmannen in uw regio. Wij helpen met advies, informatie en het tot stand brengen van het contact met de vakman op meerdere manieren. U maakt vervolgens zelf de afspraak met de vakman.

Werkgebied

De vakmannen zijn werkzaam in de stad, en in de regio. Dit betekent niet altijd dat men gevestigd is in de plaats.

Informeer vooraf bij de vakman over eventuele voorrijdkosten. U bent op voorhand geen kosten kwijt.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Over Allfree

Allfree BV is exploitant van deze en meerdere vergelijkbare websites.
Wij voorzien op deze wijze al ruim 20 jaar professionals van werk in heel Nederland.
De informatie op de website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen onze uiterste best om de inhoud van deze website zorgvuldig bij te houden. Mochten er fouten op staan dan verzoeken wij u deze vriendelijk door te geven op info@allfree.nl, u kunt ook gratis bellen met ons servicecenter via 0800-Allfree (2553733)

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals onder vele beroepsgroepen. Onze servicecenter medewerkers zoeken voor u naar de dichtstbijzijnde beschikbare professional die ook daadwerkelijk de klus uit kan & wil voeren die u heeft. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak.
Ook voor een hovenier die werkzaam is in Alkmaar bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
info@allfree.nl
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606