Zoek je een hovenier in Alkmaar?

Wij brengen u snel in contact met een hovenier die werkzaam is in Alkmaar

Tuinaanleg door uw ervaren hovenier

Als hovenier in Alkmaar leggen we een tuin vakkundig voor u aan. Of u nu zelf een tuinontwerp heeft bedacht, of samen met ons een plan heeft opgesteld over de beste invulling van uw tuin; voor tuinaanleg bent u bij ons aan het juiste adres. Tuinaanleg kan inhouden dat wij de aanleg van uw gehele tuin voor onze rekening nemen, maar het kan ook gaan om slechts een onderdeel hiervan, zoals:

  • het aanleggen van een coniferenhaag
  • het aanleggen van een vijver
  • het plaatsen van beplanting
  • het aanleggen van (sier)bestrating, oprit of terras
  • het plaatsen van schuttingen, tuinschermen, tuinhekken / omheining of afscheiding

Woont u in Alkmaar of in de omgeving van Alkmaar en bent u op zoek naar een bedrijf dat is gespecialiseerd in tuinaanleg? Wij helpen u graag.

Kwaliteit in tuinaanleg

Onze hoveniers zijn allen goed opgeleid en hebben jarenlange ervaring in tuinaanleg. Zo weten onze hoveniers perfect hoe ze om moeten gaan met bloemen en planten, maar ook het aanleggen van terrassen, het graven van vijvers en het plaatsen van omheiningen valt voor ons onder tuinaanleg. Wanneer u in Alkmaar of omgeving ons bedrijf inschakelt, kunt u er van uitgaan dat uw tuin perfect wordt aangelegd. Kwaliteit staat bij ons hoveniersbedrijf voorop; wij zijn pas tevreden met de tuinaanleg op het moment dat u dat bent.

Advies in Alkmaar

U kunt ook bij ons bedrijf terecht voor vrijblijvend advies over tuinaanleg. Dus ook als u nog twijfelt over uw tuinaanleg helpen wij u graag. We geven u praktische tips en om uw twijfels weg te nemen kunnen wij voor u een schets op schaal maken. Zo ziet u alles in verhouding. Wilt u dat wij in Alkmaar uw tuinaanleg verzorgen? Neemt u dan contact met ons op.

Service

Ons servicecenter helpt u op 7 dagen per week met advies, het vinden van de juiste vakman of informatie. Door de week van 8.30 – 17.00, op zaterdag van 9.00-16.00 en op zondag van 10.00-16.00 uur staan wij paraat om u kosteloos en geheel vrijblijvend te helpen met uw klus of wens.

Matchmaker

Onze medewerkers zoeken op basis van uw wens naar de daarvoor beschikbare vakmannen in uw regio. Wij helpen met advies, informatie en het tot stand brengen van het contact met de vakman op meerdere manieren. U maakt vervolgens zelf de afspraak met de vakman.

Werkgebied

De vakmannen zijn werkzaam in de stad, en in de regio. Dit betekent niet altijd dat men gevestigd is in de plaats.

Informeer vooraf bij de vakman over eventuele voorrijdkosten. U bent op voorhand geen kosten kwijt.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Over Allfree

Allfree BV is exploitant van deze en meerdere vergelijkbare websites.
Wij voorzien op deze wijze al ruim 20 jaar professionals van werk in heel Nederland.
De informatie op de website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen onze uiterste best om de inhoud van deze website zorgvuldig bij te houden. Mochten er fouten op staan dan verzoeken wij u deze vriendelijk door te geven op info@allfree.nl, u kunt ook gratis bellen met ons servicecenter via 0800-Allfree (2553733)

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals onder vele beroepsgroepen. Onze servicecenter medewerkers zoeken voor u naar de dichtstbijzijnde beschikbare professional die ook daadwerkelijk de klus uit kan & wil voeren die u heeft. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak.
Ook voor een hovenier die werkzaam is in Alkmaar bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
info@allfree.nl
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606