Hovenier nodig in Alkmaar?

Tuinaanleg door uw ervaren hovenier

Als hovenier in Alkmaar leggen we een tuin vakkundig voor u aan. Of u nu zelf een tuinontwerp heeft bedacht, of samen met ons een plan heeft opgesteld over de beste invulling van uw tuin; voor tuinaanleg bent u bij ons aan het juiste adres. Tuinaanleg kan inhouden dat wij de aanleg van uw gehele tuin voor onze rekening nemen, maar het kan ook gaan om slechts een onderdeel hiervan, zoals:

  • het aanleggen van een coniferenhaag
  • het aanleggen van een vijver
  • het plaatsen van beplanting
  • het aanleggen van (sier)bestrating, oprit of terras
  • het plaatsen van schuttingen, tuinschermen, tuinhekken / omheining of afscheiding

Woont u in Alkmaar of in de omgeving van Alkmaar en bent u op zoek naar een bedrijf dat is gespecialiseerd in tuinaanleg? Wij helpen u graag.

Kwaliteit in tuinaanleg

Onze hoveniers zijn allen goed opgeleid en hebben jarenlange ervaring in tuinaanleg. Zo weten onze hoveniers perfect hoe ze om moeten gaan met bloemen en planten, maar ook het aanleggen van terrassen, het graven van vijvers en het plaatsen van omheiningen valt voor ons onder tuinaanleg. Wanneer u in Alkmaar of omgeving ons bedrijf inschakelt, kunt u er van uitgaan dat uw tuin perfect wordt aangelegd. Kwaliteit staat bij ons hoveniersbedrijf voorop; wij zijn pas tevreden met de tuinaanleg op het moment dat u dat bent.

Advies in Alkmaar

U kunt ook bij ons bedrijf terecht voor vrijblijvend advies over tuinaanleg. Dus ook als u nog twijfelt over uw tuinaanleg helpen wij u graag. We geven u praktische tips en om uw twijfels weg te nemen kunnen wij voor u een schets op schaal maken. Zo ziet u alles in verhouding. Wilt u dat wij in Alkmaar uw tuinaanleg verzorgen? Neemt u dan contact met ons op.

Ons werkgebied

Haarlem, Amsterdam, IJmuiden, Purmerend, Zaandam, Alkmaar, Castricum, Heerhugowaard, Egmond, Bergen en Hoorn.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Diensten

  • Snoeien
  • Bestrating
  • Aanleg vijvers
  • Aanleg pergola's
  • Verzorging planten

Werkgebied

Haarlem, Amsterdam, IJmuiden, Purmerend, Zaandam, Alkmaar, Castricum, Heerhugowaard, Egmond, Bergen en Hoorn.

Hoofdvestiging