Zoek je een hovenier in Alkmaar?

Wij brengen u snel in contact met een hovenier die werkzaam is in Alkmaar

Tuinaanleg door uw ervaren hovenier

Als hovenier in Alkmaar leggen we een tuin vakkundig voor u aan. Of u nu zelf een tuinontwerp heeft bedacht, of samen met ons een plan heeft opgesteld over de beste invulling van uw tuin; voor tuinaanleg bent u bij ons aan het juiste adres. Tuinaanleg kan inhouden dat wij de aanleg van uw gehele tuin voor onze rekening nemen, maar het kan ook gaan om slechts een onderdeel hiervan, zoals:

  • het aanleggen van een coniferenhaag
  • het aanleggen van een vijver
  • het plaatsen van beplanting
  • het aanleggen van (sier)bestrating, oprit of terras
  • het plaatsen van schuttingen, tuinschermen, tuinhekken / omheining of afscheiding

Woont u in Alkmaar of in de omgeving van Alkmaar en bent u op zoek naar een bedrijf dat is gespecialiseerd in tuinaanleg? Wij helpen u graag.

Kwaliteit in tuinaanleg

Onze hoveniers zijn allen goed opgeleid en hebben jarenlange ervaring in tuinaanleg. Zo weten onze hoveniers perfect hoe ze om moeten gaan met bloemen en planten, maar ook het aanleggen van terrassen, het graven van vijvers en het plaatsen van omheiningen valt voor ons onder tuinaanleg. Wanneer u in Alkmaar of omgeving ons bedrijf inschakelt, kunt u er van uitgaan dat uw tuin perfect wordt aangelegd. Kwaliteit staat bij ons hoveniersbedrijf voorop; wij zijn pas tevreden met de tuinaanleg op het moment dat u dat bent.

Advies in Alkmaar

U kunt ook bij ons bedrijf terecht voor vrijblijvend advies over tuinaanleg. Dus ook als u nog twijfelt over uw tuinaanleg helpen wij u graag. We geven u praktische tips en om uw twijfels weg te nemen kunnen wij voor u een schets op schaal maken. Zo ziet u alles in verhouding. Wilt u dat wij in Alkmaar uw tuinaanleg verzorgen? Neemt u dan contact met ons op.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Alkmaar en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Alkmaar bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606