Zoek je een hovenier in Alkmaar?

Wij brengen u snel in contact met een hovenier die werkzaam is in Alkmaar

Het nut van boomverzorging

Bomen in het landschap, in uw buurt of in uw tuin in Alkmaar zorgen voor een natuurlijke omgeving. Bomen hebben echter wel verzorging nodig. Er zijn heel veel verschillende soorten bomen, en iedere boom heeft een andere vorm van boomverzorging nodig. Boomverzorging is niet alleen om uw boom langer mooi te houden, maar ook voor uw eigen veiligheid, zodat er niet zomaar takken uit de boom vallen of, nog erger, dat de boom opeens omwaait.

Al vanaf het plaatsen van de bomen moet er met bepaalde factoren rekening worden gehouden, maar ook daarna moeten bomen periodiek en preventief verzorgd worden. Boomverzorging bestaat voornamelijk uit controle van de boom en het bijsnoeien. Zo blijft de boom vitaal en is deze bovendien beter bestand tegen stormen, schimmels en bacteriën.

Bomen verwijderen in Alkmaar

Heeft u een boom die u het zicht belemmert of al het licht uit uw woning wegneemt? Of is de boom ziek? Dan kunt u deze laten kappen. De stronk kunt u ook laten uitfrezen. Vaak heeft u voor het kappen van een boom een kapvergunning nodig. Dit is afhankelijk van de voor u geldende plaatselijke verordening. Kijk op omgevingsloket.nl om te zien of dit voor u van toepassing is. Mocht u er niet uit komen, dan kunnen wij u hierbij helpen. Ons hoveniersbedrijf staat in de regio Alkmaar garant voor een veilige afvoer van de boom. Bel direct voor alle vormen van boomverzorging en maak direct een afspraak!

Service

Ons servicecenter helpt u op 7 dagen per week met advies, het vinden van de juiste vakman of informatie. Door de week van 8.30 – 17.00, op zaterdag van 9.00-16.00 en op zondag van 10.00-16.00 uur staan wij paraat om u kosteloos en geheel vrijblijvend te helpen met uw klus of wens.

Matchmaker

Onze medewerkers zoeken op basis van uw wens naar de daarvoor beschikbare vakmannen in uw regio. Wij helpen met advies, informatie en het tot stand brengen van het contact met de vakman op meerdere manieren. U maakt vervolgens zelf de afspraak met de vakman.

Werkgebied

De vakmannen zijn werkzaam in de stad, en in de regio. Dit betekent niet altijd dat men gevestigd is in de plaats.

Informeer vooraf bij de vakman over eventuele voorrijdkosten. U bent op voorhand geen kosten kwijt.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Over Allfree

Allfree BV is exploitant van deze en meerdere vergelijkbare websites.
Wij voorzien op deze wijze al ruim 20 jaar professionals van werk in heel Nederland.
De informatie op de website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen onze uiterste best om de inhoud van deze website zorgvuldig bij te houden. Mochten er fouten op staan dan verzoeken wij u deze vriendelijk door te geven op info@allfree.nl, u kunt ook gratis bellen met ons servicecenter via 0800-Allfree (2553733)

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals onder vele beroepsgroepen. Onze servicecenter medewerkers zoeken voor u naar de dichtstbijzijnde beschikbare professional die ook daadwerkelijk de klus uit kan & wil voeren die u heeft. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak.
Ook voor een hovenier die werkzaam is in Alkmaar bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
info@allfree.nl
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606