Hovenier nodig in Alkmaar?

Het nut van boomverzorging

Bomen in het landschap, in uw buurt of in uw tuin in Alkmaar zorgen voor een natuurlijke omgeving. Bomen hebben echter wel verzorging nodig. Er zijn heel veel verschillende soorten bomen, en iedere boom heeft een andere vorm van boomverzorging nodig. Boomverzorging is niet alleen om uw boom langer mooi te houden, maar ook voor uw eigen veiligheid, zodat er niet zomaar takken uit de boom vallen of, nog erger, dat de boom opeens omwaait.

Al vanaf het plaatsen van de bomen moet er met bepaalde factoren rekening worden gehouden, maar ook daarna moeten bomen periodiek en preventief verzorgd worden. Boomverzorging bestaat voornamelijk uit controle van de boom en het bijsnoeien. Zo blijft de boom vitaal en is deze bovendien beter bestand tegen stormen, schimmels en bacteriƫn.

Bomen verwijderen in Alkmaar

Heeft u een boom die u het zicht belemmert of al het licht uit uw woning wegneemt? Of is de boom ziek? Dan kunt u deze laten kappen. De stronk kunt u ook laten uitfrezen. Vaak heeft u voor het kappen van een boom een kapvergunning nodig. Dit is afhankelijk van de voor u geldende plaatselijke verordening. Kijk op omgevingsloket.nl om te zien of dit voor u van toepassing is. Mocht u er niet uit komen, dan kunnen wij u hierbij helpen. Ons hoveniersbedrijf staat in de regio Alkmaar garant voor een veilige afvoer van de boom. Bel direct voor alle vormen van boomverzorging en maak direct een afspraak!

Ons werkgebied

Haarlem, Amsterdam, IJmuiden, Purmerend, Zaandam, Alkmaar, Castricum, Heerhugowaard, Egmond, Bergen en Hoorn.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Diensten

  • Snoeien
  • Bestrating
  • Aanleg vijvers
  • Aanleg pergola's
  • Verzorging planten

Werkgebied

Haarlem, Amsterdam, IJmuiden, Purmerend, Zaandam, Alkmaar, Castricum, Heerhugowaard, Egmond, Bergen en Hoorn.

Hoofdvestiging