Zoek je een hovenier in Alkmaar?

Wij brengen u snel in contact met een hovenier die werkzaam is in Alkmaar

Het nut van boomverzorging

Bomen in het landschap, in uw buurt of in uw tuin in Alkmaar zorgen voor een natuurlijke omgeving. Bomen hebben echter wel verzorging nodig. Er zijn heel veel verschillende soorten bomen, en iedere boom heeft een andere vorm van boomverzorging nodig. Boomverzorging is niet alleen om uw boom langer mooi te houden, maar ook voor uw eigen veiligheid, zodat er niet zomaar takken uit de boom vallen of, nog erger, dat de boom opeens omwaait.

Al vanaf het plaatsen van de bomen moet er met bepaalde factoren rekening worden gehouden, maar ook daarna moeten bomen periodiek en preventief verzorgd worden. Boomverzorging bestaat voornamelijk uit controle van de boom en het bijsnoeien. Zo blijft de boom vitaal en is deze bovendien beter bestand tegen stormen, schimmels en bacteriën.

Bomen verwijderen in Alkmaar

Heeft u een boom die u het zicht belemmert of al het licht uit uw woning wegneemt? Of is de boom ziek? Dan kunt u deze laten kappen. De stronk kunt u ook laten uitfrezen. Vaak heeft u voor het kappen van een boom een kapvergunning nodig. Dit is afhankelijk van de voor u geldende plaatselijke verordening. Kijk op omgevingsloket.nl om te zien of dit voor u van toepassing is. Mocht u er niet uit komen, dan kunnen wij u hierbij helpen. Ons hoveniersbedrijf staat in de regio Alkmaar garant voor een veilige afvoer van de boom. Bel direct voor alle vormen van boomverzorging en maak direct een afspraak!

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Alkmaar en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Alkmaar bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606