Hovenier nodig in Alkmaar?

Deskundige vijveraanleg in Alkmaar

U kunt er natuurlijk voor kiezen om zelf een vijver aan te leggen, maar weet waar u aan begint. Een vijver aanleggen vergt veel kennis en u bent hier niet zomaar klaar mee. Kies voor een makkelijkere weg en schakel ons hoveniersbedrijf in. Wij kunnen een ontwerp voor u maken en de vijver aanleggen. Onze vakmannen beschikken over ervaring en komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken. Aan de hand van dit gesprek maken wij een ontwerp dat past bij uw wensen. Gaat u hiermee akkoord? Dan wordt er een nieuwe afspraak gemaakt en kan er snel gestart worden met het aanleggen van uw nieuwe vijver.

Verschillende soorten vijvers

Vijvers zijn er in verschillende formaten en soorten. U kunt kiezen voor een standaard ontwerp, maar wij kunnen ook een geheel bij uw wensen aansluitend ontwerp maken. We kijken graag samen met u naar de mogelijkheden. Wilt u vissen in uw vijver? Of gaat u juist voor een speciaal element zoals een waterval? Onze hoveniers weten precies wat mogelijk wat past bij de rest van uw tuin en voorzien u graag van adviezen. Wilt u meer weten of zoekt u direct een specialist die uw vijver kan aanleggen? Neem dan contact met ons op. Wij staan voor u klaar in Alkmaar en in de omgeving van Alkmaar.

Ons werkgebied

Haarlem, Amsterdam, IJmuiden, Purmerend, Zaandam, Alkmaar, Castricum, Heerhugowaard, Egmond, Bergen en Hoorn.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Diensten

  • Snoeien
  • Bestrating
  • Aanleg vijvers
  • Aanleg pergola's
  • Verzorging planten

Werkgebied

Haarlem, Amsterdam, IJmuiden, Purmerend, Zaandam, Alkmaar, Castricum, Heerhugowaard, Egmond, Bergen en Hoorn.

Hoofdvestiging