Zoek je een hovenier in Alkmaar?

Wij brengen u snel in contact met een hovenier die werkzaam is in Alkmaar

Tuinman nodig in Alkmaar?

Zoekt u iemand die uw tuin periodiek kan onderhouden? Of wilt u eenmalig een specialist inschakelen voor het verwijderen van een grote boom? Dan zit u goed bij ons hoveniersbedrijf. Wij zijn uw ervaren tuinman in Alkmaar en in de omgeving van Alkmaar. Met de vakkundige hulp van onze tuinmannen ziet uw tuin er altijd netjes en goed onderhouden uit. Of het nu gaat om het wieden van onkruid of om het plaatsen van nieuwe bestrating. Als tuinman zijn wij van alle markten thuis en u graag van dienst in de regio Alkmaar.

Ook voor boomverzorging

Naast onze expertise op het gebied van tuinen, kan een tuinman van ons u ook van dienst zijn op het gebied van boomverzorging. De meeste boomsoorten kunnen wel tegen een stootje, maar het is van belang om ook uw bomen goed te laten verzorgen. Een tuinman van ons heeft de beschikking over professionele gereedschappen en kan u hierdoor beter van dienst zijn. Daarnaast hebben wij een European Tree Worker in dienst die werkzaamheden aan en in bomen uitvoert met als doel deze gezond te houden. Zowel particulieren, bedrijven als gemeenten kunnen een beroep op ons doen als zij een specialist op het gebied van boomverzorging zoeken.

Wilt u meer weten over onze diensten of direct een tuinman inschakelen? Neem dan contact met ons op.

Service

Ons servicecenter helpt u op 7 dagen per week met advies, het vinden van de juiste vakman of informatie. Door de week van 8.30 – 17.00, op zaterdag van 9.00-16.00 en op zondag van 10.00-16.00 uur staan wij paraat om u kosteloos en geheel vrijblijvend te helpen met uw klus of wens.

Matchmaker

Onze medewerkers zoeken op basis van uw wens naar de daarvoor beschikbare vakmannen in uw regio. Wij helpen met advies, informatie en het tot stand brengen van het contact met de vakman op meerdere manieren. U maakt vervolgens zelf de afspraak met de vakman.

Werkgebied

De vakmannen zijn werkzaam in de stad, en in de regio. Dit betekent niet altijd dat men gevestigd is in de plaats.

Informeer vooraf bij de vakman over eventuele voorrijdkosten. U bent op voorhand geen kosten kwijt.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Over Allfree

Allfree BV is exploitant van deze en meerdere vergelijkbare websites.
Wij voorzien op deze wijze al ruim 20 jaar professionals van werk in heel Nederland.
De informatie op de website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen onze uiterste best om de inhoud van deze website zorgvuldig bij te houden. Mochten er fouten op staan dan verzoeken wij u deze vriendelijk door te geven op info@allfree.nl, u kunt ook gratis bellen met ons servicecenter via 0800-Allfree (2553733)

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals onder vele beroepsgroepen. Onze servicecenter medewerkers zoeken voor u naar de dichtstbijzijnde beschikbare professional die ook daadwerkelijk de klus uit kan & wil voeren die u heeft. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak.
Ook voor een hovenier die werkzaam is in Alkmaar bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
info@allfree.nl
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606