Zoek je een hovenier in Alkmaar?

Wij brengen u snel in contact met een hovenier die werkzaam is in Alkmaar

Tuinman nodig in Alkmaar?

Zoekt u iemand die uw tuin periodiek kan onderhouden? Of wilt u eenmalig een specialist inschakelen voor het verwijderen van een grote boom? Dan zit u goed bij ons hoveniersbedrijf. Wij zijn uw ervaren tuinman in Alkmaar en in de omgeving van Alkmaar. Met de vakkundige hulp van onze tuinmannen ziet uw tuin er altijd netjes en goed onderhouden uit. Of het nu gaat om het wieden van onkruid of om het plaatsen van nieuwe bestrating. Als tuinman zijn wij van alle markten thuis en u graag van dienst in de regio Alkmaar.

Ook voor boomverzorging

Naast onze expertise op het gebied van tuinen, kan een tuinman van ons u ook van dienst zijn op het gebied van boomverzorging. De meeste boomsoorten kunnen wel tegen een stootje, maar het is van belang om ook uw bomen goed te laten verzorgen. Een tuinman van ons heeft de beschikking over professionele gereedschappen en kan u hierdoor beter van dienst zijn. Daarnaast hebben wij een European Tree Worker in dienst die werkzaamheden aan en in bomen uitvoert met als doel deze gezond te houden. Zowel particulieren, bedrijven als gemeenten kunnen een beroep op ons doen als zij een specialist op het gebied van boomverzorging zoeken.

Wilt u meer weten over onze diensten of direct een tuinman inschakelen? Neem dan contact met ons op.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Alkmaar en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Alkmaar bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606