Hovenier nodig in Alkmaar?

Tuinman nodig in Alkmaar?

Zoekt u iemand die uw tuin periodiek kan onderhouden? Of wilt u eenmalig een specialist inschakelen voor het verwijderen van een grote boom? Dan zit u goed bij ons hoveniersbedrijf. Wij zijn uw ervaren tuinman in Alkmaar en in de omgeving van Alkmaar. Met de vakkundige hulp van onze tuinmannen ziet uw tuin er altijd netjes en goed onderhouden uit. Of het nu gaat om het wieden van onkruid of om het plaatsen van nieuwe bestrating. Als tuinman zijn wij van alle markten thuis en u graag van dienst in de regio Alkmaar.

Ook voor boomverzorging

Naast onze expertise op het gebied van tuinen, kan een tuinman van ons u ook van dienst zijn op het gebied van boomverzorging. De meeste boomsoorten kunnen wel tegen een stootje, maar het is van belang om ook uw bomen goed te laten verzorgen. Een tuinman van ons heeft de beschikking over professionele gereedschappen en kan u hierdoor beter van dienst zijn. Daarnaast hebben wij een European Tree Worker in dienst die werkzaamheden aan en in bomen uitvoert met als doel deze gezond te houden. Zowel particulieren, bedrijven als gemeenten kunnen een beroep op ons doen als zij een specialist op het gebied van boomverzorging zoeken.

Wilt u meer weten over onze diensten of direct een tuinman inschakelen? Neem dan contact met ons op.

Ons werkgebied

Haarlem, Amsterdam, IJmuiden, Purmerend, Zaandam, Alkmaar, Castricum, Heerhugowaard, Egmond, Bergen en Hoorn.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Diensten

  • Snoeien
  • Bestrating
  • Aanleg vijvers
  • Aanleg pergola's
  • Verzorging planten

Werkgebied

Haarlem, Amsterdam, IJmuiden, Purmerend, Zaandam, Alkmaar, Castricum, Heerhugowaard, Egmond, Bergen en Hoorn.

Hoofdvestiging