Zoek je een hovenier in Alkmaar?

Wij brengen u snel in contact met een hovenier die werkzaam is in Alkmaar

Tuinbestrating laten plaatsen?

In vrijwel alle tuinen wordt een vorm van bestrating gebruikt, in de vorm van bijvoorbeeld een paadje, een muurtje of een terras. Bestrating in de tuin is niet alleen praktisch, maar maakt uw tuin ook aantrekkelijker. Wij zijn gespecialiseerd in het leggen van bestrating. Voor nieuw straatwerk kunt u bij ons bedrijf terecht, maar wij kunnen ook voor u herstraten. Voor bestrating van uw tuin bent u bij ons aan het juiste adres.

Specialist in bestrating

De keuze van het soort bestrating bepaalt het uiteindelijke uiterlijk van uw tuin. In Alkmaar en omgeving kunnen onze hoveniers u adviseren in de keus van het straatmateriaal en de vormgeving. De mogelijkheden omtrent bestrating zijn immers vrijwel eindeloos! Bestrating is verkrijgbaar in zeer veel kleuren en vormen. Bij ons bedrijf vindt u altijd het juiste product!

Experts in Alkmaar

Het leggen van bestrating is werk voor een specialist. Ga dus niet zelf aan de slag met uw bestrating, maar laat het in Alkmaar over aan onze experts. Wij weten precies wat de juiste manier is om te bestraten en zorgen ervoor dat uw bestrating er netjes en strak uit komt te zien. Ook houden we rekening met factoren als waterafvoer. In Alkmaar zijn wij uw bedrijf voor alle zaken omtrent uw tuin en uw tuinaanleg, en ook voor perfecte bestrating kunt u bij ons terecht! Wilt u dat wij in Alkmaar uw bestrating komen leggen? Neemt u dan contact met ons op.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Alkmaar en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Alkmaar bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606