Zoek je een hovenier in Alkmaar?

Wij brengen u snel in contact met een hovenier die werkzaam is in Alkmaar

Tuinbestrating laten plaatsen?

In vrijwel alle tuinen wordt een vorm van bestrating gebruikt, in de vorm van bijvoorbeeld een paadje, een muurtje of een terras. Bestrating in de tuin is niet alleen praktisch, maar maakt uw tuin ook aantrekkelijker. Wij zijn gespecialiseerd in het leggen van bestrating. Voor nieuw straatwerk kunt u bij ons bedrijf terecht, maar wij kunnen ook voor u herstraten. Voor bestrating van uw tuin bent u bij ons aan het juiste adres.

Specialist in bestrating

De keuze van het soort bestrating bepaalt het uiteindelijke uiterlijk van uw tuin. In Alkmaar en omgeving kunnen onze hoveniers u adviseren in de keus van het straatmateriaal en de vormgeving. De mogelijkheden omtrent bestrating zijn immers vrijwel eindeloos! Bestrating is verkrijgbaar in zeer veel kleuren en vormen. Bij ons bedrijf vindt u altijd het juiste product!

Experts in Alkmaar

Het leggen van bestrating is werk voor een specialist. Ga dus niet zelf aan de slag met uw bestrating, maar laat het in Alkmaar over aan onze experts. Wij weten precies wat de juiste manier is om te bestraten en zorgen ervoor dat uw bestrating er netjes en strak uit komt te zien. Ook houden we rekening met factoren als waterafvoer. In Alkmaar zijn wij uw bedrijf voor alle zaken omtrent uw tuin en uw tuinaanleg, en ook voor perfecte bestrating kunt u bij ons terecht! Wilt u dat wij in Alkmaar uw bestrating komen leggen? Neemt u dan contact met ons op.

Service

Ons servicecenter helpt u op 7 dagen per week met advies, het vinden van de juiste vakman of informatie. Door de week van 8.30 – 17.00, op zaterdag van 9.00-16.00 en op zondag van 10.00-16.00 uur staan wij paraat om u kosteloos en geheel vrijblijvend te helpen met uw klus of wens.

Matchmaker

Onze medewerkers zoeken op basis van uw wens naar de daarvoor beschikbare vakmannen in uw regio. Wij helpen met advies, informatie en het tot stand brengen van het contact met de vakman op meerdere manieren. U maakt vervolgens zelf de afspraak met de vakman.

Werkgebied

De vakmannen zijn werkzaam in de stad, en in de regio. Dit betekent niet altijd dat men gevestigd is in de plaats.

Informeer vooraf bij de vakman over eventuele voorrijdkosten. U bent op voorhand geen kosten kwijt.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Over Allfree

Allfree BV is exploitant van deze en meerdere vergelijkbare websites.
Wij voorzien op deze wijze al ruim 20 jaar professionals van werk in heel Nederland.
De informatie op de website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen onze uiterste best om de inhoud van deze website zorgvuldig bij te houden. Mochten er fouten op staan dan verzoeken wij u deze vriendelijk door te geven op info@allfree.nl, u kunt ook gratis bellen met ons servicecenter via 0800-Allfree (2553733)

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals onder vele beroepsgroepen. Onze servicecenter medewerkers zoeken voor u naar de dichtstbijzijnde beschikbare professional die ook daadwerkelijk de klus uit kan & wil voeren die u heeft. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak.
Ook voor een hovenier die werkzaam is in Alkmaar bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
info@allfree.nl
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606