Zoek je een hovenier in Alkmaar?

Wij brengen u snel in contact met een hovenier die werkzaam is in Alkmaar

Snoeien door een professional

Planten, bomen en heggen groeien continu, het is daarom van belang om deze regelmatig te snoeien. Heeft u hier zelf niet de juiste gereedschappen voor of komt u er niet aan toe? Schakel dan een van onze hoveniers in. Wij komen graag bij u in Alkmaar langs om ervoor te zorgen dat uw tuin er weer netjes uitziet. Onze hoveniers beschikken over de juiste kennis en weten welke snoeitechnieken ze op welke struiken moeten toepassen. Door de juiste technieken toe te passen kunnen wij de levensduur en gezondheid van uw planten en struiken aanzienlijk verlengen.

Optimaal genieten van uw tuin in Alkmaar

Als u een tuin heeft wilt u hier ook optimaal van kunnen genieten. Dit kan alleen als u zorgt voor goed onderhoud van uw tuin. Het goed onderhouden van uw tuin begint met snoeien. Niet regelmatig snoeien kan zorgen voor een slordige uitstraling of een ontoegankelijke tuin. U kunt ervoor kiezen om dit zelf te doen, maar het is ook een goede optie om dit uit te besteden. Onze hoveniers zijn u in Alkmaar en in de omgeving van Alkmaar graag van dienst. Vraag gerust naar de mogelijkheden die wij u bieden op het gebied van snoeien. Ook als u een specialist nodig heeft voor het snoeien van bijvoorbeeld uw buxussen staan wij voor u klaar.

Service

Ons servicecenter helpt u op 7 dagen per week met advies, het vinden van de juiste vakman of informatie. Door de week van 8.30 – 17.00, op zaterdag van 9.00-16.00 en op zondag van 10.00-16.00 uur staan wij paraat om u kosteloos en geheel vrijblijvend te helpen met uw klus of wens.

Matchmaker

Onze medewerkers zoeken op basis van uw wens naar de daarvoor beschikbare vakmannen in uw regio. Wij helpen met advies, informatie en het tot stand brengen van het contact met de vakman op meerdere manieren. U maakt vervolgens zelf de afspraak met de vakman.

Werkgebied

De vakmannen zijn werkzaam in de stad, en in de regio. Dit betekent niet altijd dat men gevestigd is in de plaats.

Informeer vooraf bij de vakman over eventuele voorrijdkosten. U bent op voorhand geen kosten kwijt.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Over Allfree

Allfree BV is exploitant van deze en meerdere vergelijkbare websites.
Wij voorzien op deze wijze al ruim 20 jaar professionals van werk in heel Nederland.
De informatie op de website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen onze uiterste best om de inhoud van deze website zorgvuldig bij te houden. Mochten er fouten op staan dan verzoeken wij u deze vriendelijk door te geven op info@allfree.nl, u kunt ook gratis bellen met ons servicecenter via 0800-Allfree (2553733)

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals onder vele beroepsgroepen. Onze servicecenter medewerkers zoeken voor u naar de dichtstbijzijnde beschikbare professional die ook daadwerkelijk de klus uit kan & wil voeren die u heeft. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak.
Ook voor een hovenier die werkzaam is in Alkmaar bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
info@allfree.nl
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606