Hovenier nodig in Alkmaar?

Snoeien door een professional

Planten, bomen en heggen groeien continu, het is daarom van belang om deze regelmatig te snoeien. Heeft u hier zelf niet de juiste gereedschappen voor of komt u er niet aan toe? Schakel dan een van onze hoveniers in. Wij komen graag bij u in Alkmaar langs om ervoor te zorgen dat uw tuin er weer netjes uitziet. Onze hoveniers beschikken over de juiste kennis en weten welke snoeitechnieken ze op welke struiken moeten toepassen. Door de juiste technieken toe te passen kunnen wij de levensduur en gezondheid van uw planten en struiken aanzienlijk verlengen.

Optimaal genieten van uw tuin in Alkmaar

Als u een tuin heeft wilt u hier ook optimaal van kunnen genieten. Dit kan alleen als u zorgt voor goed onderhoud van uw tuin. Het goed onderhouden van uw tuin begint met snoeien. Niet regelmatig snoeien kan zorgen voor een slordige uitstraling of een ontoegankelijke tuin. U kunt ervoor kiezen om dit zelf te doen, maar het is ook een goede optie om dit uit te besteden. Onze hoveniers zijn u in Alkmaar en in de omgeving van Alkmaar graag van dienst. Vraag gerust naar de mogelijkheden die wij u bieden op het gebied van snoeien. Ook als u een specialist nodig heeft voor het snoeien van bijvoorbeeld uw buxussen staan wij voor u klaar.

Ons werkgebied

Haarlem, Amsterdam, IJmuiden, Purmerend, Zaandam, Alkmaar, Castricum, Heerhugowaard, Egmond, Bergen en Hoorn.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Diensten

  • Snoeien
  • Bestrating
  • Aanleg vijvers
  • Aanleg pergola's
  • Verzorging planten

Werkgebied

Haarlem, Amsterdam, IJmuiden, Purmerend, Zaandam, Alkmaar, Castricum, Heerhugowaard, Egmond, Bergen en Hoorn.

Hoofdvestiging