Zoek je een hovenier in Alkmaar?

Wij brengen u snel in contact met een hovenier die werkzaam is in Alkmaar

Snoeien door een professional

Planten, bomen en heggen groeien continu, het is daarom van belang om deze regelmatig te snoeien. Heeft u hier zelf niet de juiste gereedschappen voor of komt u er niet aan toe? Schakel dan een van onze hoveniers in. Wij komen graag bij u in Alkmaar langs om ervoor te zorgen dat uw tuin er weer netjes uitziet. Onze hoveniers beschikken over de juiste kennis en weten welke snoeitechnieken ze op welke struiken moeten toepassen. Door de juiste technieken toe te passen kunnen wij de levensduur en gezondheid van uw planten en struiken aanzienlijk verlengen.

Optimaal genieten van uw tuin in Alkmaar

Als u een tuin heeft wilt u hier ook optimaal van kunnen genieten. Dit kan alleen als u zorgt voor goed onderhoud van uw tuin. Het goed onderhouden van uw tuin begint met snoeien. Niet regelmatig snoeien kan zorgen voor een slordige uitstraling of een ontoegankelijke tuin. U kunt ervoor kiezen om dit zelf te doen, maar het is ook een goede optie om dit uit te besteden. Onze hoveniers zijn u in Alkmaar en in de omgeving van Alkmaar graag van dienst. Vraag gerust naar de mogelijkheden die wij u bieden op het gebied van snoeien. Ook als u een specialist nodig heeft voor het snoeien van bijvoorbeeld uw buxussen staan wij voor u klaar.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Alkmaar en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Alkmaar bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606