Hovenier nodig in Alkmaar?

Ons hoveniersbedrijf

Na jarenlang ervaring op te hebben gedaan bij diverse vooraanstaande bedrijven in de ‘groene’ branche hebben we in 2000 het roer omgegooid. Ons hoverniersbedrijf ontstond en wij leveren nu al vele jaren vakmanschap af als het gaat om tuinonderhoud, tuinaanleg en tuinbestrating. Maar ook als u een specialist zoekt die uw struiken kan snoeien zit u bij ons goed. Als hoveniersbedrijf zorgen wij voor een heldere communicatie naar de klant en streven wij naar uw tevredenheid. In Alkmaar en in de omgeving van Alkmaar kunt u op ons rekenen.

Wij luisteren naar uw wensen

Heeft u bepaalde idee├źn voor een tuinontwerp? Of zoekt u een specialist voor het onderhoud van uw tuin? De vakmannen van ons hoveniersbedrijf luisteren naar uw wensen en komen altijd met een creatieve en passende oplossing. Wij beschikken over de juiste kennis en helpen u met het realiseren van uw droomtuin. Dankzij ons kunt u genieten van een goed aangelegde en onderhouden tuin.

Maak een afspraak in Alkmaar

Wilt u weten wat wij als hoveniersbedrijf voor u kunnen betekenen in Alkmaar? Maak dan een afspraak. Wij komen graag bij u langs om alle mogelijkheden te bespreken en er samen met u uit te komen. Naar aanleiding van dit gesprek maken wij een vrijblijvende offerte voor u op. Hier kunt u rustig over na denken. Bent u positief? Dan maken wij een nieuwe afspraak om de werkzaamheden zo snel mogelijk te starten.

Ons werkgebied

Haarlem, Amsterdam, IJmuiden, Purmerend, Zaandam, Alkmaar, Castricum, Heerhugowaard, Egmond, Bergen en Hoorn.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Diensten

  • Snoeien
  • Bestrating
  • Aanleg vijvers
  • Aanleg pergola's
  • Verzorging planten

Werkgebied

Haarlem, Amsterdam, IJmuiden, Purmerend, Zaandam, Alkmaar, Castricum, Heerhugowaard, Egmond, Bergen en Hoorn.

Hoofdvestiging