Zoek je een hovenier in Alkmaar?

Wij brengen u snel in contact met een hovenier die werkzaam is in Alkmaar

Ons hoveniersbedrijf

Na jarenlang ervaring op te hebben gedaan bij diverse vooraanstaande bedrijven in de ‘groene’ branche hebben we in 2000 het roer omgegooid. Ons hoverniersbedrijf ontstond en wij leveren nu al vele jaren vakmanschap af als het gaat om tuinonderhoud, tuinaanleg en tuinbestrating. Maar ook als u een specialist zoekt die uw struiken kan snoeien zit u bij ons goed. Als hoveniersbedrijf zorgen wij voor een heldere communicatie naar de klant en streven wij naar uw tevredenheid. In Alkmaar en in de omgeving van Alkmaar kunt u op ons rekenen.

Wij luisteren naar uw wensen

Heeft u bepaalde ideeën voor een tuinontwerp? Of zoekt u een specialist voor het onderhoud van uw tuin? De vakmannen van ons hoveniersbedrijf luisteren naar uw wensen en komen altijd met een creatieve en passende oplossing. Wij beschikken over de juiste kennis en helpen u met het realiseren van uw droomtuin. Dankzij ons kunt u genieten van een goed aangelegde en onderhouden tuin.

Maak een afspraak in Alkmaar

Wilt u weten wat wij als hoveniersbedrijf voor u kunnen betekenen in Alkmaar? Maak dan een afspraak. Wij komen graag bij u langs om alle mogelijkheden te bespreken en er samen met u uit te komen. Naar aanleiding van dit gesprek maken wij een vrijblijvende offerte voor u op. Hier kunt u rustig over na denken. Bent u positief? Dan maken wij een nieuwe afspraak om de werkzaamheden zo snel mogelijk te starten.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Alkmaar en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Alkmaar bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606