Zoek je een hovenier in Alkmaar?

Wij brengen u snel in contact met een hovenier die werkzaam is in Alkmaar

Ons hoveniersbedrijf

Na jarenlang ervaring op te hebben gedaan bij diverse vooraanstaande bedrijven in de ‘groene’ branche hebben we in 2000 het roer omgegooid. Ons hoverniersbedrijf ontstond en wij leveren nu al vele jaren vakmanschap af als het gaat om tuinonderhoud, tuinaanleg en tuinbestrating. Maar ook als u een specialist zoekt die uw struiken kan snoeien zit u bij ons goed. Als hoveniersbedrijf zorgen wij voor een heldere communicatie naar de klant en streven wij naar uw tevredenheid. In Alkmaar en in de omgeving van Alkmaar kunt u op ons rekenen.

Wij luisteren naar uw wensen

Heeft u bepaalde ideeën voor een tuinontwerp? Of zoekt u een specialist voor het onderhoud van uw tuin? De vakmannen van ons hoveniersbedrijf luisteren naar uw wensen en komen altijd met een creatieve en passende oplossing. Wij beschikken over de juiste kennis en helpen u met het realiseren van uw droomtuin. Dankzij ons kunt u genieten van een goed aangelegde en onderhouden tuin.

Maak een afspraak in Alkmaar

Wilt u weten wat wij als hoveniersbedrijf voor u kunnen betekenen in Alkmaar? Maak dan een afspraak. Wij komen graag bij u langs om alle mogelijkheden te bespreken en er samen met u uit te komen. Naar aanleiding van dit gesprek maken wij een vrijblijvende offerte voor u op. Hier kunt u rustig over na denken. Bent u positief? Dan maken wij een nieuwe afspraak om de werkzaamheden zo snel mogelijk te starten.

Service

Ons servicecenter helpt u op 7 dagen per week met advies, het vinden van de juiste vakman of informatie. Door de week van 8.30 – 17.00, op zaterdag van 9.00-16.00 en op zondag van 10.00-16.00 uur staan wij paraat om u kosteloos en geheel vrijblijvend te helpen met uw klus of wens.

Matchmaker

Onze medewerkers zoeken op basis van uw wens naar de daarvoor beschikbare vakmannen in uw regio. Wij helpen met advies, informatie en het tot stand brengen van het contact met de vakman op meerdere manieren. U maakt vervolgens zelf de afspraak met de vakman.

Werkgebied

De vakmannen zijn werkzaam in de stad, en in de regio. Dit betekent niet altijd dat men gevestigd is in de plaats.

Informeer vooraf bij de vakman over eventuele voorrijdkosten. U bent op voorhand geen kosten kwijt.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Over Allfree

Allfree BV is exploitant van deze en meerdere vergelijkbare websites.
Wij voorzien op deze wijze al ruim 20 jaar professionals van werk in heel Nederland.
De informatie op de website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen onze uiterste best om de inhoud van deze website zorgvuldig bij te houden. Mochten er fouten op staan dan verzoeken wij u deze vriendelijk door te geven op info@allfree.nl, u kunt ook gratis bellen met ons servicecenter via 0800-Allfree (2553733)

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals onder vele beroepsgroepen. Onze servicecenter medewerkers zoeken voor u naar de dichtstbijzijnde beschikbare professional die ook daadwerkelijk de klus uit kan & wil voeren die u heeft. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak.
Ook voor een hovenier die werkzaam is in Alkmaar bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
info@allfree.nl
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606